Home / Opskrifter / Øl- vin og spiritus / Gløgg med appelsinskal

Gløgg med appelsinskal

Et par appelsiner
Flormelis
1 flaske snaps (Havstryger, Akeleje eller Hökerakavit)
120 gram Dansk honning

Et par appelsiner skylles og skrælles fint. Det hvide må ikke komme med. Skrællerne lægges i ovnen og tørres ved 90 grader til de er sprøde, herefter vendes de i flormelis.

Skrællerne lægges herefter i blød i snaps i mindst 1 uge. Der skal anvendes ca. 13 gram skaller til 20 cl. snaps. Herefter filtreres væsken gennem et kaffefilter.

20 cl. af den filtreret væske blandes med 120 gram dansk honning, der er smeltet på forhånd, men pas på den må ikke være for varm.

Ekstrakten kan drikkes som likør eller blandes med rødvin eller hvidvin i forholdet 1:6

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 14:23:18

Check Also

Valnøddesnaps

1 flaske Brøndum snaps 5 – 6 store valnødder (grønne valnødder) Valnødderne skæres ud i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *