Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Skvalderkålsfrikadeller

Skvalderkålsfrikadeller

½ kg. unge skvalderkålsblade
2 æggeblommer
5 spsk. rasp

De rensede og skyllede blade køres et par gange gennem kødmaskinen sammen med æggeblommerne og raspen. Efter omrøring er farsen færdig. Den formes til små frikadeller, der steges i olie eller smør over svagt blus i ca. 5 minutter på hver side, ganske som almindelige frikadeller.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 22:56:20

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *