Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Pandekager med brændenælder

Pandekager med brændenælder

2 æg
Salt
2½ dl. mel
½ kg. brændenælder
½ dl. olie

Tag et par gummihandsker på og skyl nælderne godt. Kom dem i en gryde og lad dem få et opkog i letsaltet vand. Hak dem derefter fint med en kniv. Pisk æggene sammen ganske let og kom ca. ½ liter af kogevandet i. Tilsæt det meste af melet og bedøm dejens tykkelse – måske skal der tilsættes lidt ekstra mel. Bland de finthakkede nælder og olien i dejen. Kom lidt fedtstof på en pande og bag dem som almindelige pandekager 2-3 minutter på hver side til de er lysebrune og sprøde.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 22:58:09

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *