Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Hyldebærmarmelade

Hyldebærmarmelade

1 kg. hyldebærklaser
1 kg. æbler
1 kg. sukker

Æblerne skylles, skrælles og skæres i små stykker. Hyldebærklaserne skylles, ribbes og hældes sammen med æblestykkerne i syltegryden. Sukkeret tilsættes, og det hele koges over lavt blus i ca. 20 minutter. Tages derefter af ilden, tilsættes konserveringsvæske og hældes på rene syltetøjsglas, der straks tillukkes. Foretrækkes der en fast marmelade, kan der tilsættes lidt geleringsmiddel.
Hyldebær kan også blandes med andre frugter, f.eks. pærer og tyttebær.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 19:50:20

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *