Fuglegræs i fad

500 g. almindeligt fuglegræs
1 kg. kartofler
1 løg
150 g. revet ost
Salt og peber

Kog kartoflerne og mos dem, brun løgringene på panden. Hak fuglegræsset og bland det i kartoffelmosen med salt og peber. Hæld blandingen i et ildfast fad, pynt med løgringene og hæld osten over.
Fadet sættes i ovnen ved 200° til osten er lysebrun. Retten kan også tilberedes i en pande med låg; men pas på den ikke brænder på.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:09:52

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *