Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Pyt i pande med brændenælder

Pyt i pande med brændenælder

2 l. hakket brændenælder
1 l. rå kartofler i strimler/stænger
½ l. hakket løg (vilde)
1-2 dl. olivenolie
1 tsk. oregano
3 tsk. røllikeblade
½ dl. vand

Brændenælderne skylles og hakkes godt. Brændenælder, de strimlede kartofler og de hakkede løg blandes og svitses i olie. Smag til med krydderier og røllikeblade. Tilsæt under omrøring lidt koldt vand. Lad det hele svitse ca. 10 minutter.
Retten kan også startes med hakket kød, 3-400 g. som svitses og derpå iblandes det grønne.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:14:29

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *