Ideer i "Opskrifter / Mad af planter og frugter"
Alder Antal Navn Point Læst Forfatter
0-100 0-100 » Agernfrikadeller 0.00 11146 Jan
0-100 0-100 » Agernkager 0.00 12664 Jan
0-100 0-100 » Aprils snapseurt 0.00 11275 Jan
0-100 0-100 » Augusts snapseurt 0.00 10961 Jan
0-100 0-100 » Bagte kartofler med urter 0.00 14507 Jan
0-100 0-100 » Banan dessert 0.00 19912 Spejderkalle
0-100 0-100 » Birkesaft 0.00 15759 Jan
0-100 0-100 » Blenderdessert 0.00 10753 Jan
0-100 0-100 » Blåbærsaft 0.00 11802 Jan
0-100 0-100 » Blåbærsyltetøj 0.00 16273 Jan
0-100 0-100 » Brændenældeboller 0.00 12814 Jan
0-100 0-100 » Brændenældegryde 0.00 10252 Jan
0-100 0-100 » Brøndkarse kartoffelmos 0.00 10621 Jan
0-100 0-100 » Bål bakke - på ægte spejdermaner 0.00 24890 malenest
0-100 0-100 » Bøgesalat med tusindfryd 0.00 11687 Jan
0-100 0-100 » Champignonpate med skovsyre 0.00 12494 Jan
0-100 0-100 » Chutney med hyben 0.00 13151 Jan
0-100 0-100 » Forårsstuvning 0.00 10408 Jan
0-100 0-100 » Friturestegte hyldeblomster 0.00 14590 Jan
0-100 0-100 » Friturestegte vegetar-koteletter 0.00 10998 Jan
0-100 0-100 » Frugter med Honning 0.00 12894 Krth
0-100 0-100 » Fuglegræs i fad 0.00 12223 Jan
0-100 0-100 » Fuglegræsstuvning 0.00 9449 Jan
0-100 0-100 » Fyldte æbler 0.00 14194 Jan
0-100 0-100 » Gransaft 0.00 12945 Jan
0-100 0-100 » Grønkålssalat med appelsin 0.00 13287 Jan
0-100 0-100 » Grøntsagspostej 0.00 11609 Jan
0-100 0-100 » Gulerodssuppe med nælde 0.00 10013 Jan
0-100 0-100 » Humus 0.00 10455 Jan
0-100 0-100 » Hybenkonfekt 0.00 11135 Jan
0-100 0-100 » Hybenmos 0.00 10913 Jan
0-100 0-100 » Hybensuppe 0.00 12049 Jan
0-100 0-100 » Hybensuppe 0.00 11023 Jan
0-100 0-100 » Hylde-sommerdrik 0.00 11982 Jan
0-100 0-100 » Hyldeblomstdrik 0.00 11988 Jan
0-100 0-100 » Hyldebærmarmelade 0.00 13605 Jan
0-100 0-100 » Hyldebærsaft 0.00 14009 Jan
0-100 0-100 » Hyldepandekager 0.00 11614 Jan
0-100 0-100 » Kandisering af rosenblade 0.00 15007 Jan
0-100 0-100 » Kartoffelpanderkager med vilde urter 0.00 11355 Jan
0-100 0-100 » Kløverbrød 0.00 10873 Jan
0-100 0-100 » Kløverbrød 0.00 10296 Jan
0-100 0-100 » Kogt gederams 0.00 16175 Jan
0-100 0-100 » Krydrede grønne pandekager 0.00 12823 Jan
0-100 0-100 » Mirabelletærte 0.00 13188 Jan
0-100 0-100 » Muffins med frugt 0.00 15555 Jan
0-100 0-100 » Mælkebøtte forret 0.00 13104 Jan
0-100 0-100 » Mælkebøttekaffe 0.00 10437 Jan
0-100 0-100 » Mælkebøtter med flæsk 0.00 10321 Jan
0-100 0-100 » Mælkebøtterødder 0.00 10154 Jan
0-100 0-100 » Mælkebøttesaft 0.00 16228 Jan
0-100 0-100 » Novembers snapseurt 0.00 12731 Jan
0-100 0-100 » Nøddebøf 0.00 11548 Jan
0-100 0-100 » Orientalske frikadeller 0.00 12350 Jan
0-100 0-100 » Ostefrikadeller med vild nælde 0.00 10266 Jan
0-100 0-100 » Pandebrød 0.00 12538 Jan
0-100 0-100 » Pandekager med brændenælder 0.00 12846 Jan
0-100 0-100 » Pizza med brændenælder 0.00 10614 Jan
0-100 0-100 » Pizza med skvalderkål 0.00 11101 Jan
0-100 0-100 » Pyt i pande med brændenælder 0.00 13266 Jan
0-100 0-100 » Rose sorbet 0.00 11451 Jan
0-100 0-100 » Røllike boller 0.00 14169 Jan
0-100 0-100 » Rønnebærgele 0.00 14466 Jan
0-100 0-100 » Scones med nælder 0.00 10613 Jan
0-100 0-100 » Septembers snapseurt 0.00 11097 Jan
0-100 0-100 » Skovsyreost 0.00 9670 Jan
0-100 0-100 » Skovsyresuppe med forårsløg 0.00 10834 Jan
0-100 0-100 » Skvalderkålsfrikadeller 0.00 10455 Jan
0-100 0-100 » Skvalderkålstærte 0.00 10541 Jan
0-100 0-100 » Snobrød med urter 0.00 12290 Jan
0-100 0-100 » Stegte hyldeblomster i pandekagedej 0.00 18375 umulius
0-100 0-100 » Syltede hyben 0.00 14986 Jan
0-100 0-100 » Toast med fuglegræs 0.00 12097 Jan
0-100 0-100 » Tyttebærgele 0.00 11711 Jan
0-100 0-100 » Tyttebærgrød 0.00 9504 Jan
0-100 0-100 » Urte-te 0.00 13045 Jan
0-100 0-100 » Urtefrikadeller 0.00 15848 Jan
0-100 0-100 » Urteost 0.00 10779 Jan
0-100 0-100 » Urteost med springkarse 0.00 11325 Jan
0-100 0-100 » Vejbredboller 0.00 9956 Jan
0-100 0-100 » Vejbreddip 0.00 10554 Jan
0-100 0-100 » Æbleflæsk med ramsløg 0.00 12204 Jan

Ideer til kirsebærrene

Kirsebærsæsonen er over os, og der hænger rigtigt mange af dem på træerne. Langt flere end man har lyst til at spise, og med et enkelt kirsebær som pynt i hver drink, bliver det til for mange tømmermænd inden man har tømt træet. Derfor skal der her bringes et par ideer til, hvordan kirsebærrene kan blive brugt.