Aktiviteter

Ideer til hvad man kan lave på spejdermødet, i fritidshjemmet, i skolen eller når børnene keder sig derhjemme i weekenden. Få gang i hjulene - det er altid sjovt at prøve noget nyt.

Fester

Familiefesten, gensynsfesten, polterabend, bryllup, pebersvend - eller måske bare fest for festens skyld. Skal der være fest, så lad der være fest!

Lege

Lege skal der til - både til de store og de små. Find lege til enhver lejlighed og størrelse.

Løb

Baseløb, temaløb, byløb, stjerneløb, orienteringsløb og natløb. Løb og baseideer til hytteturen, den anderledes temafest og spejdermødet. Eller hvad med en sjov skattejagt for børnene til familiefesten?

Opskrifter

Opskrifter du ikke finder i mange kogebøger - vingummirand, røgning af fisk, citronsuppe, boghvedegrød og andre delikatesser til den særlige lejlighed. Velbekomme.

Spil

Det er træls aldrig at kunne blive enige om fair regler til kortspillet, og om man kan blive slået hjem på en griber. Find forslag til regler her.

Udflugter og Lejre

Ud i det danske land eller måske længere væk. På opdagelse, på eventyr, eller bare for hyggens skyld.

Årstider og Begivenheder

Denne kategori henvender sig formentlig mest til spejdere, hvor der kan hentes inspiration til indførelse af nye traditioner, til oprykningsceremonien eller til andre mystiske ritualer på spejdermødet eller lignende.