Home / Opskrifter / Mad af planter og frugter / Skvalderkålstærte

Skvalderkålstærte

1 l skvalderkål
3 æg
1 dl mælk

For en form med dejen. Forbag den i ovnen ved 200 grader i 15 min. Pisk æg og mælk. Hæld den skyllede kål og æggeblandingen over tærten, og bag tærten til æggemassen er stivnet, ca. 25 min ved 180 grader.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 22:55:45

Check Also

Røllike boller

5 dl. vand100 g. smør1 tsk. salt2 spsk. hakket røllike eller syre300 g. mel6 æg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *