Home / Opskrifter / Bålmad / Slik- og frugtspyd

Slik- og frugtspyd

Her er en nem dessert til bålet, som ungerne/de voksne selv kan lave, det eneste der kræves er lidt forarbejde.
Tag en banan og skær den i tykke skíver (med skræl)
Tag en frisk annanas og skær den i stor tern (dåse kan også bruges)
Jordbær skylles og stilken pilles af

Snit nogle tynde pinde og læg spidsen i vand 1/2 times tid.

Når gløderne er tilpas i bålet, sættes skiftevis annanas, banan og jordbær på pinden, imellem hvert stykke frugt sættes en skumfidus, steges let over bål og spises varme.

Dejlig nemt, og en succes hos børn i alle aldre.

Materialer banan
annanas
jordbær
skumfiduser
(andre frugter kan også bruges)
Inde/ude Udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af heidi mikkelsen, 2003-06-25 18:47:00

Check Also

Bål bakke – på ægte spejdermaner

Til 4 personerKan laves over bål eller i ovn Alle får en foliebakke hver, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *