Home / Lege / Diverse / Slurp!

Slurp!

Anbefales for minimum 2 personer. Derefter kan man bare indrage eventuelle venner der er indenfor rækkevidde, da det også er sjovest når man er mange.
Slurp! er en sjov leg uden vindere hvor alle er tabere. Det er en leg man kan komme igang med meget spontant næsten over alt (Det er kun sjovt når der er lidt objekter i vejen, men sørg for at de ikke kan gå i stykker), f.eks. i toget, campingvognen, henover et bord eller bare i det fri.
I Slurp! skal man forestille sig at ens krop en fuldstændig smurt ind i lim. Den der starter legen, starter med at slurpe en anden. Det foregår ved at man siger Slurp! (Ikke som det staves, men lidt ligesom hvis man suger noget flydende fra en ske ind i munden. Tungen må gerne komme ud af munden – Ring, så får i en prøve 😛 ) og så rører man ved den anden person et eller andet sted (det er ligemeget hvor, men man skal selvfølgelig ikke gøre det et sted hvor personen ikke vil have det), med en arm, en fod, et knæ, røven, eller hvad man nu har lyst til (Tungen er også set, men det er knapt så charmerende i øret, og det er svært at sige slurp med tungen ud af munden.). Når man så rører en anden et sted, sidder man sammen, og må ikke slippe før legen er slut. Den der er blevet slurpet fortsætter ved at slurpe tilbage, eller slurpe en ny. Legen slutter når i vælter 😀

Materialer ingen
Inde/ude Indendøre og udendøre
Sted Overalt: I toget, i bussen, anywhere man kan nå hinanden 😛
Bemærk Man kan falde oveni hinanden
Antal 2-100
Alder 8-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jimmy Merrild Krag, 2005-09-08 11:28:14

Check Also

Flaske halsen peger på!

Man skal sidde i en rundkres. Man skal have en flaske. Den der har fødselsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *