Solbærsnaps

350 gram friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
ca. 175 gram sukker (så er snapsen halvsød)
ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.

Solbær, sukker og snaps, hældes i et sylteglas med patentlåg. Lad nu blandingen stå til alt sukkeret er opløst. Ryst glasset dagligt, så sukkeret bliver fordelt /opløst.

Snapsen har bedst af at stå og trække yderlig nogen tid. Når snapsen har stået og trukket nok, filtreres snapsen, og hældes på en flaske.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 14:26:47

Check Also

Valnøddesnaps

1 flaske Brøndum snaps 5 – 6 store valnødder (grønne valnødder) Valnødderne skæres ud i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *