Home / Opskrifter / Diverse / Spaghetti-kage

Spaghetti-kage

Hvis du mangler et sjovt indslag til en fest, eller bare vil have gæsterne til at gå hurtigt hjem, så er en spaghetti-kage lige sagen.

Kog et par poser spaghetti i en stor gryde. Gerne en høj smal fladbundet gryde. Lad dem gerne koge over tiden. Når spaghettien er kogt færdig, hælder du lidt vand fra, så spaghettien kun lige akkurat er dækket af vand. Lad gryden køle af. Stil den herefter i køleskabet til dagen efter.

Du har nu en fantastisk spaghetti-kage. Vend gryden over på et stort fad, og få din spaghetti-kage ud af gryden. Den vil nu stå som en stor, hvid blæverting der minder om en mellemting mellem ostelagkage og fløderand.

Dekorer eventuelt spaghettiranden med flødeskum, krymmel og bær. Og vær bare rolig. Der er rigeligt. Gæsterne tager med garanti kun een gang… For at undgå lynching bør du eventuelt have den rigtige dessert klar i køleskabet.

Materialer Spaghetti
Eventuelt flødeskum, krymmel og bær
Gryde
Fad
Inde/ude Indendøre og udendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Lad være med at spise skidtet.
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-14 15:12:17

Check Also

Bål bakke – på ægte spejdermaner

Til 4 personerKan laves over bål eller i ovn Alle får en foliebakke hver, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *