Home / Opskrifter / Slik og bagværk / Spejderhagl

Spejderhagl

Sesamfrøene ristes gyldne på en tør pande og blandes med resten af ingredienserne. Det er nu en ret klistret masse, men den vil samle sig hvis den får lov at stå et par timer. Evt. til næste dag. Sli kmassen rulles til kugler på størrelse med en valnød. Kuglerne trilles i en blanding af lige dele lakrids-, anis- og fennikelpulver. Hvis man ønsker rigtig stærke spejderhagl kan man fordoble mængden af krydderier.

Materialer 250 g sesamfrø
150 g fintvalset havre
250 g maltekstrakt
250 g dadler
½ dl frugtsaft
5 g lakridsrodspulver
5 g engelsk lakridspulver
5 g fennikelpulver
5 g hel anis
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2001-10-14 14:53:40

Check Also

Snobrød med Smarties

Start med at lave en ganske almindelig snobrøds dej. Når dejen er lavet blandet Smarties …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *