Home / Opskrifter / Desserter / Tyttebærgrød

Tyttebærgrød

250 g. tyttebær
Ca. ½ l. vand
125 g. sukker
2 spsk. kartoffelmel

Tyttebærrene kommes i en gryde med vand og sukker og bringes i kog. Kartoffelmelet røres ud i en smule vand. Gryden tages af ilden, og jævningen røres i. Grøden serveres med fløde.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-28 23:06:04

Check Also

Mælkebøttesaft

50-70 mælkebøttehoveder1 l. vand1-2 dl. honningSaft af 1 citron Mælkebøttehovederne knipses af planten uden at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *