Home / Opskrifter / Øl- vin og spiritus / Valnøddesnaps

Valnøddesnaps

1 flaske Brøndum snaps
5 – 6 store valnødder (grønne valnødder)

Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.

Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.

Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.

Materialer Ingen
Inde/ude Indendøre
Sted Intet særligt sted påkrævet
Bemærk Ingen
Antal 0-100
Alder 0-100
Varighed Ikke angivet
Skrevet af Jan, 2005-08-21 14:28:54

Check Also

Vagabondens kanonslag

Til en vinballon på 25 liter 2 1/2 kg. rosiner (hakket) 2 1/2 kg. hvedekorn …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *